Over mij

Even voorstellen....

Mijn verhaal:

Mijn leven was behoorlijk gestructureerd en overzichtelijk. Ik had een partner, kinderen en kleinkinderen. Een goede baan, een mooi huis, een impactvolle maatschappelijke rol, een stevig sociaal leven en ik genoot van de vakanties. Kortom, een leven waarvan je kon zeggen dat dit wel klopte. Dit was me als het ware overkomen. Verantwoordelijkheid en zorgzaamheid maakte dat ik keuzes (of het ontbreken daarvan) in het licht van deze structuur maakte. Zonder mezelf af te vragen wat ik echt van binnen zelf voelde en wilde en of mijn perspectief wel ruim genoeg was.

Vanaf 2016 werden de onzichtbare elastieken losgetrokken. Zowel privé en zakelijk werd de bestaande structuur (waarvan ik dacht dat dit toch mijn leven was) omver gekieperd en werd ik echt op mezelf teruggeworpen.

Ik kreeg een lieve partner die me geholpen heeft echt naar binnen te gaan en van daaruit keuzes te maken. Daarnaast had ik verschillende mensen en een coach die mij nieuwe inzichten gaven. Dit leidde tot keuzes die ik daarvoor nooit gedacht had te durven maken of dat ze überhaupt mogelijk waren.

Vanaf dat moment ben ik vanuit mijn eigen gevoel, passie en ambities gaan leven. Ik kan je vertellen dat dit zo’n enorm cadeau is. Voor mezelf, maar ook voor mijn naasten!


 

Mijn kernwaarden:

 

Ambitieus

Nieuwsgierig

Positiviteit

Verbinding

Vertrouwen

 

Mijn ambitie:

Voor mij betekent het zijn van een business-coach, een business-partner, een sparringpartner, een vertrouwenspersoon het van betekenis kunnen zijn voor in de 1e plaats een mens en in de 2e plaats een ondernemer. Vanuit verbinding samen  op zoek naar nieuwe perspectieven, dat is wat ik wil! En dan vooral ook langszij komen en blijven waardoor er een duurzame samenwerking ontstaat. En uiteindelijk ook resultaat biedt. In geld en geluk!

 

 

Rolf van der Beek